Intrebari frecvente

9 / 100

Transport de persoane România – Europa

Când au loc plecările din România către Europa și retur?

Realizăm curse regulate România – Europa și retur în fiecare săptămână. Plecarile din România către Europa au loc în ziua de joi. Plecarile din Europa spre România sunt programate în zilele de sâmbătă și duminică.

De unde au loc plecările și unde sunt sosirile în Europa?

Cu Nicktrans ai libertatea de a alege locul din care vrei să fii preluat din România și, odată ajuns în Europa, locul în care dorești să ajungi. Putem prelua călători de oriunde din țară, fie că vorbim de puncte fixe sau direct de la adresă, acolo unde nu avem agenții. În Europa te putem lăsa oriunde, fie că vorbim de un oraș mare, cum ar fi Hamburg, Berlin, Frankfurt, fie că este vorba de un punct anume. Am implementat serviciul de transfer autocar, iar prin acesta avem grijă să ajungi exact în locul indicat de tine. Aceleași facilități sunt aplicate și la retur.

Cât costă un bilet Europa-România?

Pretul biletului poate fi identificat accesand sectiunea “CURSE REGULATE”. Nu avem alte costuri ascunse, deci pe lângă acest tarif nu va mai trebui să plătești nici o taxă suplimentară, cum ar fi taxa de bagaj.

Oferiți reduceri pentru transport copii sau alte categorii de persoane?

Da! Avem oferte pentru pasagerii de toate vârstele, dar și gratuități. Pentru început, copiii sub doi ani călătoresc gratuit. Apoi, copiii între 2 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 45% la biletul de călătorie spre/din Europa.

Cu ce microbuze se realizează transportul spre și dinspre Europa?

Cursele către și dinspre Europa operate de Nicktrans se realizează cu autocare și microbuze noi, moderne, dotate la standarde înalte de siguranță și confort. Printre facilitățile oferite se numără: aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, WiFi, priză încărcător și USB, acces gratuit la internet pe toată durata călătoriei, spațiu suficient pentru bagaje, spațiu considerabil între scaune. Autocarele sunt conduse de mai mulți șoferi.

Autocarele pentru transport persoane sunt sigure?

Protecția călătorilor este unul dintre obiectivele companiei noastre. Autocarele și busurile Nicktrans sunt verificate tehnic în mod regulat pentru ca tu să te simți protejat atunci când călătorești cu noi. De asemenea, am selectat cu grijă șoferii care operează curse de transport persoane, iar aceștia îndeplinesc toate criteriile de profesionalism. În această perioadă de pandemie respectăm toate măsurile pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu virsul SARS-Cov-2 și în fiecare autocar există lampă UV pentru dezinfectarea mașinii după fiecare cursă. De asemenea, punem la dispoziția pasagerilor și dezinfectanți de mâini.

Trebuie să plătesc o taxă suplimentară pentru bagaj?

Nu! Îți oferim transportul gratuit al bagajelor atunci când achiziționezi biletul. Și nu doar că nu percepem nicio taxă suplimentară pentru bagaj, dar pe ruta România-Europa poți transporta gratuit bagaje de până la 40 kg + un bagaj de mână, iar pe ruta Europa-România poți transporți bagaje gratuit în limita a 40 kg + un bagaj de mână. Pretul include bagaj pana in 40 de kg. Bagajul suplimentar va fi taxat cu 1,30 euro/kg.

Cum se face rezervarea pentru cursele Europa-Romania?

Rezervările pentru cursele de transport persoane Europa-România cu Nicktrans și retur se fac simplu și rapid, prin telefon, SMS, online pe site-ul nostru sau prin aplicația Nicktrans, disponibilă pentru Android și iOS. Durează mai puțin de 1 minut să faci o rezervare! În plus, la Nicktrans avem și Call Center specializat unde ne poți suna pentru rezervări sau alte informații suplimentare de care ai nevoie. Puteți suna la numerele de telefon 0745 534 363 / 0230 531 339 / 0748 119 898 de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 20:00. Pentru orice problemă care intervine poți face anularea gratuită a rezervării cu 3 zile înainte de plecare.

Cum plătesc pentru achiziționarea unui bilet spre Europa?

Sunt mai multe modalități prin care puteți plăti contravaloarea biletului. Se poate plati prin transfer bancar sau cash, chiar si in ziua plecarii, in lei sau euro/lire la cursul valutar din ziua in care se face plata.

Ce documente îmi sunt necesare atunci când călătoresc în Europa?

Pentru a călători ai nevoie de un act de identitate sau pașaport valabil. Te rugăm să verifici data de expirare a documentelor pentru a te asigura că totul este în regulă și nu vei întâmpina probleme la vamă.