Germania

Firma noastra de transport persoane iti pune la dispozitie cele mai bune preturi la bilete catre Germania. Nicktrans dispune de cele mai moderne autocare si microbuze pentru a ajunge in Germania. Impreuna cu agentia noastra de transport persoane si colete te bucuri de experienta calatoriei in cele mai sigure si confortabile conditii.

Autocarele Nicktrans efectueaza saptamanal curse de transport persoane Romania – Germania. Autocarele noastre au un numar de la 35 la 72 de locuri, bai proprii, aer conditionat, DVD, sistem audio-video si implicit incalzire independenta pentru fiecare loc. Alaturi de acestea, diferenta de traseu din Romania in Germania nici nu se va simti, pentru ca ruta noastra este menita sa iti ofere peisaje unice, pe care le poti fotografia si care te pot inspira.

Impreuna cu transportul efectiv de persoane, te poti bucura sa trimiti si sa primesti colete, cu o taxa extrem de mica, ceea ce iti va permite sa fii mai aproape de oamenii dragi tie. De aceea, ne concentram atentia pe ruta Romania – Germania, cu plecari saptamanale din Suceava si cu destinatie oricare dintre orasele Passau, Regensburg, Nurenberg, Wurzburg, Frankfurt sau Bonn.

Curse catre Germania