Suceava – Frankfurt

Transport persoane Suceava – Frankfurt

Pret: 80 €


Desi este cunoscut ca si capitala financiara a Germaniei, Frankfurtul se bucura de un mare numar de institutii importante de cultura germana; printre ele se numara universitatea „Johann-Wolfgang-Goethe-Universität”, muzee aflate in mare parte pe pe asa-numitul Mal al muzeelor (Museumsufer) al Maine-ului. La Frankfurt se afla si imensa grădina botanica numita Palmengarten, care adaposteste printre altele o impresionanta sera de palmieri. Cele mai cunoscute muzee sunt „Städelsches Kunstinstitut und Städtische Galerie” si „Naturmuseum Senckenberg”. Sunt notabie si Muzeul de arta moderna ”Museum für moderne Kunst” si Galeria de arta „Schirn Kunsthalle”.
Frankfurt este unul dintre cele trei orase europene care au un numar important de zgarie-nori, Turnul Commerzbank fiind cea mai inalta cladire din Europa.
Daca doriti sa vizitati Frankfurt, dar inca nu v-ati decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungeti la aceasta destinatie, compania Nicktrans reprezinta cea mai buna alegere.
Nicktrans efectueaza curse regulate de transport persoane si/sau colete si dispune de mai multe autocare moderne.
Plecarile catre Frankfurt se fac in fiecare zi de joi si vineri. Pretul biletului este extrem de accesibil si pe intreaga durata a calatoriei cu autocarele Nicktrans va puteti bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente. Daca va faceti griji cu privire la anumite probleme ce pot aparea pe parcursul transportului vis-a-vis de accesul la o toaleta, nu trebuie sa va necajiti, caci autocarele noastre beneficiaza de o toaleta functionala si perfect igienizata.

Alte curse catre Frankfurt

Pentru a va procura biletul de calatorie, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos sau folosind formularul de contact.


Mobil: 0745 534 363 / 0748 119 898

Tel / Fax: 0230 531 339