Dej – Madrid

Transport persoane Dej – Madrid

Pret: 90 €


Madrid-ul este capitala si cel mai mare oras al Spaniei si totodata, centrul politic si economic al tarii. Cel mai mare oras din Spania este considerat centrul financiar al Europei de Sud si este al 3lea cel mai mare oras al Uniunii Europene, din punct de vedere al numarului de locuitori.
Daca doriti sa vizitati Madrid, dar inca nu v-ati decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungeti la aceasta destinatie, compania Nicktrans reprezinta cea mai buna alegere.
Nicktrans efectueaza curse regulate de transport persoane si/sau colete si dispune de mai multe autocare moderne.
Plecarile catre Madrid se fac in fiecare zi de joi si vineri. Pretul biletului este extrem de accesibil si pe intreaga durata a calatoriei cu autocarele Nicktrans va puteti bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente. Daca va faceti griji cu privire la anumite probleme ce pot aparea pe parcursul transportului vis-a-vis de accesul la o toaleta, nu trebuie sa va necajiti, caci autocarele noastre beneficiaza de o toaleta functionala si perfect igienizata.


Alte curse catre Madrid

Pentru a va procura biletul de calatorie, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos sau folosind formularul de contact.


Mobil: 0745 534 363 / 0748 119 898

Tel / Fax: 0230 531 339