Botosani – Koln

Transport persoane Botosani – Koln

Pret: 80 €


Koln este cel mai vechi oras al Germaniei. Mostenirea unei culturi catolice severe se imbina armonios cu toleranta Tarilor de Jos, aflate in vecinatate. Totodata Koln este gazda multor muzee si galerii ce adapostesc comori culturale apartinand unor epoci foarte diferite, de la paleolitic si cultura de Neanderthal si pana in perioda contemporana.
Orasul, situat in nord-vestul Germaniei, este strabatut de fluviul Rin. Orasul este si un loc de pelerinaj foarte cunoscut in Europa, adapostind in domul construit în secolul al XIII-lea moastele Celor Trei Crai de la Rasarit. Domul, situat in centrul istoric, este principala atractie a orasului si a fost construit timp de 632 de ani, incepând din 1238, pe locul unei catedrale mai vechi datand din anul 870. Constructia masoara 157 m inaltime, a fost la un moment dat cea mai mare cladire a evului mediu, iar astazi este considerata cea mai mare constructie in stil gotic din lume si cel mai vizitat edificiu din Germania.
Orasul este cunoscut si pentru Muzeul Ciocolatei care este unic in lume. Este dedicat istoriei de 3.000 de ani a ciocolatei si prezints procesul de fabricatie a acesteia, pornind de la plantatiile de cacao ale vechilor incasi si ajungand la fabricile ultramoderne de astazi. Situat pe malul stang al Rinului, nu departe de orasul vechi, muzeul este adapostit de o cladire futurista, din sticla si aluminiu.
Daca doriti sa vizitati Koln, dar inca nu v-ati decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungeti la aceasta destinatie, compania Nicktrans reprezinta cea mai buna alegere.
Nicktrans efectueaza curse regulate de transport persoane si/sau colete si dispune de mai multe autocare moderne.
Plecarile catre Koln se fac in fiecare zi de joi si vineri. Pretul biletului este extrem de accesibil si pe intreaga durata a calatoriei cu autocarele Nicktrans va puteti bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente. Daca va faceti griji cu privire la anumite probleme ce pot aparea pe parcursul transportului vis-a-vis de accesul la o toaleta, nu trebuie sa va necajiti, caci autocarele noastre beneficiaza de o toaleta functionala si perfect igienizata.

Alte curse catre Koln

Pentru a va procura biletul de calatorie, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos sau folosind formularul de contact.


Mobil: 0745 534 363 / 0748 119 898

Tel / Fax: 0230 531 339